HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2023
SAN ANTONIO TEXAS
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
VAASA FINLAND
KAUNAS+VAASA LIT+FIN
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
BROCHURE 2023
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


JAGOTRAVEL

WANDELSPORTREIZEN

OVER JAGOTRAVEL

JAGOTRAVEL is in 1991 gestart met reizen naar wandelsportevenementen in Ierland en Japan. Door het succes van deze reizen is al snel besloten om er een commercieel bedrijf van te maken. Ook in 2023 is het aanbod van JAGOTRAVEL beperkt tot een aantal wandelevenementen waar we per vliegtuig heen reizen. Sommigen van deze reizen worden als groepsreis uitgevoerd en anderen alleen als individuele reis. Voor reizen naar de de IML-wandeltochten in  Blankenberge, Bern, Wellingborough, Chantonnnay, Diekirch, Seefeld, Brno en Fulda kunt u ook bij ons terecht maar krijgt u een voorstel op maat betreffende uw wensen.


OVER DE REIZEN

In dit programma vindt u de reizen naar vertrekdatum gerangschikt. Van iedere reis vindt u beperkte informatie, zoals data,prijzen en inhoud van het programma. Meer informatie over de reizen vindt u in de uitgebreide beschrijving van iedere reis te vinden. Meer info krijgt u ook bij de reisleiding en op ons kantoor. De reisbeschrijving kan gedownload worden op deze website bij iedere reis en natuurlijk ook schriftelijk of telefonisch aangevraagd worden.

Wilt u alleen hotelaccommodatie ter plaatse, uw verblijf ter plaatse verlengen of uw reis combineren met een rondrit per huurauto ? Bij JAGOTRAVEL is veel, zo niet alles mogelijk.

Ook voor de reizen die niet in ons programma staan (zoals de Europese IML-reizen maar ook Nw. Zeeland, Japan, Peking,  Noorwegen en Kroatië)  kunnen wij hotel accommodatie en/of vliegtickets voor u regelen. Laat uw wensen aan ons weten en wij proberen het te regelen.

AANMELDING
Indien u zich wilt aanmelden voor onze reizen vult u het aanmeldingsformulier in dat u vindt op de website of bij onze uitgebreide reisbeschrijving. U kunt ook telefonisch of per email inschrijven. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u van ons een bevestiging/factuur waarna u binnen 10 dagen de betaling van het vliegticket plus 25% van de resterende reissom (totaal minimum € 250) dient te betalen. Op de factuur staan ook de toeslagen voor verzekeringen, éénpersoons-kamer en administratiekosten vermeld.

Ca. 3 weken voor vertrek krijgt u de verdere informatie met de opstapplaats, vertrektijd etc.
Wacht niet te lang met aanmelden, vooral bij vliegreizen zijn het aantal plaatsen beperkt. Wie het eerst boekt heeft de laagste prijs. Indien u later boekt kan het zijn dat de vliegtickets (veel) duurder zijn en u een toeslag moet betalen. De reissom is gebaseerd op de prijs van het goedkoopste vliegticket beschikbaar voor die data op 1 december 2022.
Bij alle reizen wordt de reissom voor de diverse mogelijkheden vermeld alsmede alle toeslagen. Voor iedere boeking wordt een bedrag van € 10 voor administratiekosten in rekening gebracht. Dit geldt per boeking, ongeacht het aantal personen en het aantal reizen dat u boekt.  Leest u voor boeking ook de reisvoorwaarden door die op de achterkant van uw aanmeldingsformulier staan of die u op deze website vindt.

KORTINGEN

Groepen van méér dan 5 personen ontvangen 5% korting (met maximum van € 50 per persoon) op de reissom. Als u gelijktijdig op méér dan 3 reizen van JAGOTRAVEL inschrijft krijgen ook individuele inschrijvers deze 5 % korting.

De totale korting (die gecombineerd kan worden) is nooit meer dan € 75 per persoon per reis (€ 100 voor de reis Korea/Japan/Taiwan). 

Indien u minimaal 3 maanden voor vertrek inschrijft krijgt u een vroegboekkorting van EUR 25 bij een reissom tot EUR 1000 en een korting van EUR 50 bij een reissom vanaf EUR 1000.


VAANMELDING EN INFORMATIE
JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

Raadhuisstraat 7

5171 CP Kaatsheuvel

Tel. 06 28737174  

vanuit het buitenland 0031 6 28737174

E-mail info@jagotravel.nl

website www.jagotravel.nl

 

BROCHURE 2023
Download hier binnenkort onze brochure 2023.
Hier vindt u de oude  
BROCHURE JAGOTRAVEL 2022

 

 

 


D