HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2023
SAN ANTONIO TEXAS
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
VAASA FINLAND
KAUNAS+VAASA LIT+FIN
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
BROCHURE 2023
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


  JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN 

LITHUANIA WALKING FESTIVAL  
 

KAUNAS (LITOUWEN)

 

4  T/M  8  AUGUSTUS 2023

In de maand augustus staat traditiegetrouw de IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen op de kalender. De voorafgaande jaren werd deze wandeling in de plaats Jurbarkas gehouden. Sinds vorig jaar is de wandeltocht verplaatst naar de oude hoofdstad Kaunas. Naast compleet nieuwe routes geeft dit een stuk minder reistijd en betere mogelijkheden voor onderdak.
Evenals voorgaande jaren organiseert JAGOTRAVEL ook dit jaar weer een korte reis naar dit wandelevenement. Daarnaast is het mogelijk om deze wandeling te combineren tot een langere 11-daagse reis met de Vaasan Marssi in Vaasa (Finland), die een week later gehouden wordt.

Gezien de tanende belangstelling de laatste jaren voor deze reis heeft JAGOTRAVEL besloten om in 2023 geen groepsreis meer te organiseren. U maakt deze reis dus individueel / op eigen gelegenheid. Daarbij is wel alles voor u verzorgd. De vliegtickets staan geboekt, de hotels zijn besproken, de inschrijving voor de wandeltochten wordt geregeld en alle transfers per trein/bus/taxi zijn voor u (waar mogelijk) geboekt.

De reis begint op vrijdagmorgen 4 augustus om 10.25 uur  als u met KLM of Air Baltic vanaf Amsterdam naar Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, vliegt.  Na aankomst in Vilnius gaat u direct door per expres bus naar Kaunas. In de late middag kunt u dan een stadswandeling door Kaunas maken om de stad te leren kennen.

In Kaunas is de overnachting geboekt in ***hotel Ibis aan de rand van het centrum.  Er zijn hier één- of tweepersoons kamers met douche/toilet en tv en de overnachting is op basis van logies met ontbijt.
U kunt ook vanaf Eindhoven vertrekken met WizzAir (vertrek om 09.25 uur) en rechtstreeks naar Kaunas vliegen. Op de terugweg vliegt u dan vanaf Villnius naar Eindhoven terug.

Op zaterdag en zondag vindt het Lithuania Walking festival plaats in Kaunas over afstanden van 10, 20, of 30 km. Naar de startplaats gaat u met het openbaar vervoer (ca. 3 km). 
Op zondagavond gaat het terug naar Vilnius waar u in **hotel Old Town Trio vlakbij het centrum slaapt op basis van logies met ontbijt.

De terugvlucht naar Amsterdam is op dinsdagmorgen met een rechtstreekse vlucht van Air Baltic. Vertrek 08.05 uur naar Amsterdam met aankomst om 09.35 uur.
Indien u met Wizzair terugvliegt naar Eindhoven is het vertrek vanaf Vilnius om 07.00 uur met aankomst in Eindhoven om 08.30 uur.
Gezien het vroege vertrek naar de luchthaven is het ontbijt op deze laatste dag in het hotel niet mogelijk. Het ontbijt is dan ook op de laatste ochtend niet inbegrepen.

Het is ook mogelijk om deze reis naar Litouwen te verlengen met een bezoek aan de Vaasan Marssi in Finland die één week later gehouden worden. Zie daarvoor de aparte reisbeschrijving voor deze reis. 

Wilt u een afwijkend arrangement, uw verblijf in de Baltische Staten verlengen of juist alleen maar accommodatie tijdens de wandeldagen in Kaunas boeken ? Bij JAGOTRAVEL is (bijna) alles mogelijk. Neem met uw wensen contact op met JAGOTRAVEL en wij maken een reis op maat...

Deze reis wordt als individuele reis uitgevoerd. JAGOTRAVEL zorgt voor alle transfers, vliegtickets en hotelboekingen maar u reist op eigen gelegenheid, dus zonder begeleiding. U krijgt echter een uitgebreide beschrijving en reisgids voor Kaunas en Villnius zodat u zich prima zult kunnen redden.
Voor meer informatie over de reis kunt u met ons kantoor contact opnemen.

Voor meer informatie zie de 
REISBESCHRIJVING LITOUWEN 2023
Voor meer informatie over de combinatiereis naar Finland en Litouwen zie de 
REISBESCHRIJVING LITOUWEN+FINLAND 2023
Deze reisbeschrijvingen zijn ook op aanvraag verkrijgbaar op 
tel. 06/28737174 of email naar 
info@jagotravel.nl
Wilt u zich direct aanmelden. Vul dan het 
AANMELDINGSFORMULIER LITOUWEN 2023 
in en stuur dit per email of reguliere post aan ons op.
Of stuur ons een email met alle benodigde gegevens.

REISGEGEVENS

REISDATUM
Vrijdag 4  t/m dinsdag 8 augustus 2023

REISSOM
De reissom van deze reis is :
·   5-daagse reis bij vertrek vanaf Amsterdam             €  316
    toeslag éénpersoonskamer                                    €  134

    vliegticket met KLM van/naar Amsterdam               €  395
·   5-daagse reis bij vertrek vanaf Eindhoven               €  276
    toeslag éénpersoonskamer                                     €  134

    vliegticket met Wizzair vanaf Eindhoven                  €   229
LET OP :
De hierboven genoemde prijzen voor de vlucht  zijn actueel op 1 december maar kunnen op ieder moment wijzigen. Bij boeking krijgt u de actuele prijs van het vliegticket door waarna u definitief beslist om te boeken.

Deelnemers uit België of het zuiden van Nederland kunnen voor dezelfde reissom ook vanaf de luchthaven Zaventem ver­trekken. U vliegt dan zonder reisleiding naar Vilnius en treft op de luchthaven van Vilnius de reisleider . Ook vertrek vanuit Amsterdam en retour naar Eindhoven is mogelijk. Meer informatie op aanvraag. 

De prijs van het vliegticket is op basis van het goedkoopste vliegticket beschikbaar op 7 december 2022.
De prijs van de vliegtickets kan van dag tot dag veranderen. Bij boeking krijgt u de dan geldende prijs van het vliegticket door voordat u de definitieve boeking maakt.

Hoe langer u wacht met boeken hoe groter de kans is dat er een toeslag voor het vliegticket is (die kan oplopen tot meer dan € 150 per persoon.
De reissom is verder gebaseerd op de prijzen zoals die bij ons bekend waren op 7 december 2022.
Bij prijsverhogingen of wijziging van tarieven en (luchthaven)belastingen kunnen wij deze verhoging tot twee weken voor vertrek aan u doorrekenen.

 

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk dat u zelf het vliegticket boekt en bij JAGOTRAVEL alleen het landarrangement.

In de reissom is inbegrepen :
·        indien vliegticket geboekt :
         vliegreis Amsterdam of Eindhoven-Vilnius en retour in economy klasse
         incl. luchthavenbelastingen en 1 stuks bagage  van max.
         20 kg (indien vliegticket geboekt)

·        alle overnachtingen
·        ontbijt (behalve op dinsdag 8 augustus)
·        alle transfers
·        inschrijfgeld wandeltocht
in de reissom is niet inbegrepen :
·         overige maaltijden
·         lokaal transport in Vilnius en Kaunas
·         verzekeringen
·         persoonlijke uitgaven      

Zie ook onze REISVOORWAARDEN 2023