HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2023
SAN ANTONIO TEXAS
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
VAASA FINLAND
KAUNAS+VAASA LIT+FIN
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
BROCHURE 2023
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

MARCIA MARE E MONTI

ARENZANO (ITALIË)

8 T/M 11 SEPTEMBER 2023

De mars tussen berg en zee in Arenzano is zonder twijfel de zwaarste van alle IML-wandeltochten. Vanuit het Italiaanse kuststadje wordt al decennialang een bergmars georganiseerd. De laatste jaren hebben reeds honderden wandelaars ontdekt dat deze Tweedaagse één van de parels aan de IML-kroon is.
Arenzano, gelegen aan de azuurblauwe Middellandse Zee tegen een achtergrond van meer dan 1500 meter hoge bergtoppen heeft alle ingrediënten in huis voor een geslaagde wandelvakantie. Uitstekende accommodaties, de gekende Italiaanse keuken en prachtige wandelparcoursen.

JAGOTRAVEL organiseert een korte 4-daagse reis naar dit wandelevenement.
Gezien de tanende belangstelling de laatste jaren voor deze reis heeft JAGOTRAVEL besloten om in 2023 geen groepsreis meer te organiseren. U maakt deze reis dus individueel / op eigen gelegenheid.

Daarbij is wel alles voor u verzorgd. De vliegtickets staan geboekt, de hotels zijn besproken, de inschrijving voor de wandeltochten wordt geregeld en alle transfers per trein/bus/taxi zijn voor u (waar mogelijk) geboekt.
En natuurlijk is het mogelijk om uw reis te verlengen met enkele dagen extra in Arenzano of bv. een paar dagen wandelen langs de Cinque Terre kust.

De standaardreis vertrekt op vrijdagmorgen vanuit Amsterdam naar Milaan vliegen. Vliegen op de luchthaven van Genua kan ook maar kent een hoge toeslag door de dure vliegtickets.

Vanaf de luchthaven van Milaan of Genua is er een transfer per trein en minibus naar Arenzano. Komt u uit Zuid-Nederland of Vlaanderen is het ook mogelijk om vanaf Brussel of Charleroi te vliegen (helaas alleen op Milaan).
Aankomst in Arenzano is aan het einde van de middag zodat u aan het begin van de avond de gelegenheid heeft om dit mediterrane kustplaatsje te verkennen en de openingsceremonie bij te wonen.

Op zaterdag en zondag is dan de Tweedaagse wandeltocht. U wandelt hier dagelijks 10, 16 of 20 kilometer door de bergen (waarbij alleen nog de 10 km (voor 70+ers) en de 20 km als IML-afstand geldt). De hoogteverschillen zijn niet te onderschatten. Op de 20-km afstand moet u iedere dag meer dan 1000 meter omhoog (en natuurlijk ook weer omlaag). Ook de paden zijn vaak smal en niet altijd even makkelijk begaanbaar. De langere afstand is dan ook niet aan te bevelen voor wat oudere of minder getrainde wandelaars. Voor de getrainde en avontuurlijke wandelaar vormt deze afstand echter een grote uitdaging. Voor de wandelaar die liever geen al te moeilijke paden en geen grote hoogteverschillen wil hebben is er ook een wandeling van ca. 20 km langs de kust (de Riviere Ligura Walk) over goed begaanbare wegen en met weinig hoogteverschillen. Deze afstand is geldig voor het IML-stempel.

Op maandag gaat u in de loop van de ochtend weer terug naar de luchthaven van Milaan of Genua voor de vlucht terug naar Amsterdam. Aankomst in Amsterdam in de loop van de avond.  

In het plaatsje Arenzano is de overnachting in **/***-hotel Ill Poggio. Dit is een goed hotel op ca. 15-20 minuten wandelen van de startplaats in het centrum van Arenzano. De overnachting is hier op basis van logies met ontbijt.
Op aanvraag kunnen wij voor u ook een eenvoudiger (en dus ook goedkoper) pension regelen.   
Vraagt u dat echter wel vroegtijdig aan. De beschikbaarheid hiervan is zeer beperkt. 
Er is sowieso maar zeer beperkt accommodatie in Arenzano zelf en ook de prijs van de vluchten (met name naar Genua) wordt snel duurder, dus boekt u best zo snel mogelijk anders kan het zijn dat wij u moeten teleurstellen of u onderdak heeft in en veel verder weg gelegen hotel.

Wilt u naar Arenzano, maar de reis met de trein maken ? Of u rijdt zelf, maar zoekt nog onderdak in Arenzano?  U wilt langer in Arenzano blijven of een reis langs de beroemde Cinque Terre maken ?Neem dan met ons kantoor contact op voor een aangepast reisschema en bijbehorende offerte. Bijna al uw wensen kan JAGOTRAVEL uitvoeren…

Voor meer informatie zie de 
REISBESCHRIJVING ARENZANO ITALIË 2023
of vraag deze aan op tel. 06/28737174 of per email  info@jagotravel.nl
Aanmelding kan ook via het
AANMELDINGSFORMULIER ARENZANO ITALIË 2023
of stuur een email met uw aanmeldingsgegevens.

REISGEGEVENS

REISDATUM

vrijdag 8 t/m maandag 11 september 2023

REISSOM PER PERSOON

**/***hotel Ill Poggio                     €  336
toeslag 1-persoonskamer            €  142
pension                                      prijs op aanvraag

De prijs van het vliegticket is
- vlucht met Easyjet van Amsterdam naar Milaan  va. € 205
- vlucht met KLM van Amsterdam naar Milaan       va. € 260

- vlucht met KLM van Amsterdam naar Genua       va. € 380
De prijs van de tickets is de prijs op 12 december 2022. Hoe langer u wacht met boeken hoe duurder de tickets worden.
LET OP :
De hierboven genoemde prijzen voor de vlucht  zijn actueel op 1 december maar kunnen op ieder moment wijzigen. Bij boeking krijgt u de actuele prijs van het vliegticket door waarna u definitief beslist om te boeken.

In de reissom is inbegrepen
• vliegreis met KLM of Easyjet Amsterdam-Milaan incl. 20 kg ruimbagage

• transfer per bus en trein van Milaan of Genua naar Arenzano
• 3 overnachtingen met ontbijt in hotel Ill Poggio of pension
•  inschrijfgeld wandeltocht
Niet in de reissom inbegrepen is
• overige maaltijden

• herinnering wandeltocht (T-shirt)
• persoonlijke uitgaven en verzekeringe
n
• reisbegeleiding (dit is een individuele reis)

Zie ook onze REISVOORWAARDEN 2023